Gépszállítás – speciális tapasztalatokkal

 

 

 

GépszállításA különböző tevékenységi köröket ellátó cégek és vállalatok életében adódnak olyan események, melyek során szükségessé válik a géppark vagy egyes elemeinek szállítása, legyen szó, költözésről, telephely változtatásról, gépek cseréjéről vagy egyéb más körülményes esetekről. A tulajdonosok nem feltétlenül rendelkeznek a megfelelő szállítóeszközökkel és szakképzett személyzettel a gépek mozgatásához, ezáltal külső segítségre van szükség.

A gépek mozgatása és szállítása során összehangolt, körültekintő munkára és a gép fizikai adottságainak megfelelő szállítóeszközre van szükség, hogy megbízható és biztonságos módon el lehessen juttatni a célállomásba a sokszor hatalmas összegeket érő munkaeszközöket. A szállítás előtt lényeges a megfelelő útvonaltervezés, a kockázati tényezők felmérése és az egyes gépek sajátosságainak megfelelő bánásmód, illetve szakképzett munkaerő biztosítása.

Cégünk sok éves tapasztalattal és a megfelelő, korszerű mozgató és szállítóeszközökkel, készséggel áll a megrendelők rendelkezésére minden típusú és tulajdonságú gép szállítása során, melyekről bővebb tájékoztatásért és egyéni árajánlatért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Telefon: +36 20 927 3243