Motorszállításban

is az élen!

A motorozás igen népszerű közlekedési lehetőség az év kellemesebb hónapjaiban, azonban gyakran előfordulhat, hogy szívesebben indulunk el személygépjárművel, de mégis szükségünk lenne motorunkra, pl.: túrázások, sport, extrémsport, kiállítások, bemutatók esetében. Ezekben az esetekben, ha mi nem tudjuk megoldani a motor szállítását a megfelelő felszereltség hiányában, hozzáértő segítségre lesz szükségünk.
A motorok szállítása nagy körültekintést és tapasztalatot igénylő művelet, hiszen speciális szállítóeszközre van szükség, valamint ahány gép, annyi sajátos fizikai jellemző párosul hozzájuk, melyet szállítás során is figyelembe kell venni. Napjainkban igen népszerűek a nemzetközi sportesemények, valamint kiállítások, melyek esetében cégünk megbeszélés szerint vállal külföldi motorszállítást is.

Motorszállítás, hívjon most!
Telefon: +36 20 927 3243

Cégünk teljes körű technikai felkészültséggel és profi személyzettel áll ügyfelei rendelkezésére minden motorszállítással kapcsolatos megbízásban, legyen szó magán vagy üzleti célokról. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, valamint vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül és készséggel állunk rendelkezésére!

Motorszállítás
Motorkerékpár szállítás